Bonusprogram Norwegian Reward

Norwegians bonusprogram Reward är ett enkelt och smidigt program för vem som helst. Medlemskapet är helt gratis och gör att du kan börja samla poäng som du använder för att betala eller delbetala resor. Så länge det finns biljetter till salu så kan du alltid boka oavsett hur många poäng du har.

Poängen i programmet heter cashpoints och en cashpoint motsvarar en norsk krona. Giltighetstiden på cashpoints är 2 år + innevarande år. Så tjänar du 100 cashpoints i januari 2016 så gäller dessa till och med december 2018.

När du reser med Norwegian så tjänar du upptill 4% cashpoints på lowfare-biljetter och upptill 10% cashpoints på flex-biljetter. Så reser du med Norwegian så bör du absolut gå med i bonusprogrammet. Om du dessutom vill maximera programmet så fortsätt att läs.

Sätt att tjäna poäng på Norwegians bonusprogram

Norwegian Visa

Först och främst så bör du skaffa Norwegians Visa och därmed samla cashpoints den vägen. Vi har utsett kortet till ett av de bästa och du hittar mer information om kortet här.

När du väl har skaffat Norwegian Visa så kommer du att tjäna upptill 0,5% cashpoints på allt du köper med ditt Visa-kort. Säger vi att du handlar för 5000kr per månad på ditt kort så tjänar du alltså cashpoints motsvarande 300kr på ett år. Då kortet dessutom inte har årsavgift så sparar du även runt 300kr/år (om du säger upp ditt vanliga bankkort som inte längre behövs).

Läs mer här om kortet.

Hotell

Norwegian samarbetar med Rocketmiles. Rocketmiles är en bokningssajt för hotell som specialiserat sig på att ge mycket bonuspoäng tillbaka för hotell man bokar. Så skall du på hotell så bör du leta hotell på Rocketmiles. Första gången så får du 300 cashpoints extra när du bokar.

Bokar du, så får du hela 100-1000 cashpoints per natt i bonus vilket är otroligt bra och poängen delas ut ca 3 dagar efter utcheckning. En liten varning är dock att det ofta är dyrare att boka via Rocketmiles, men jämför gärna för det förekommer ibland att priset är det samma och då är det otroligt prisvärt med tanke på bonusen du får.

Besök Rocketmiles hemsida och sök efter hotell.

Hyrbil

Vill du eller behöver du hyra bil? Då kan du få upptill 10% cashpoints i bonus om du hyr. Cashpointsen får du du normalt dagen efter du hämtat hyrbilen.

Tryck här för att söka hyrbil.

Paketresor

Något som är relativt nytt är att Norwegian numera erbjuder paketresor där du kan köpa flyg och hotell i ett paket. Är man med i Norwegians bonusprogram så är detta rätt förmånligt då du får 2% cashpoints på flygbiljetter och hotell-kostnaden. Ofta får du även rabatt på hotellet när du bokar flyg och hotell samtidigt vilket gör det ännu mer förmånligt och smidigt.

Sök paketresor genom att trycka här.

Flygbussarna

Flygbussarna är partner med Norwegian Rewards och det innebär att du får 8% cashpoints när du köper biljetter på flygbussarnas hemsida eller i deras app (om du lagt in Norwegian Rewards i din profil).

Läs mer här.

Sector Alarm

Behöver du ett hemalarm? Då bör du överväga Sector Alarm, du får nämligen hela 1000 cashpoints ifall du skaffar larm. Fördelar med Sector Alarm är att det ingår fri utryckningar samt fri installation. Poängen får du ca 30 dagar efter din första faktura har betalats.

Läs mer här.

Näthandel

Norwegian har tagit fram en länkkatalog till nätbutiker. Om du går via denna så får du cashpoints på köp du gör. Tänk dock på att det tar upptill 90 dagar innan du får cashpointsen. Bland annat finns butiker som Lekmer.se, Yves rocher, Adlibris, Boozt, zalando, Apple Store, Nelly.com och Cdon.com med. Andelen cashpoints som du får varierar.

Läs mer här och se hur många cashpoints du kan tjäna.

Status hos Norwegian

Hos Norwegian så har man inga statusnivåer som ger fasta fördelar. Istället har man rewards som innebär att man får välja en fördel som gäller i ett år när man har rest 6 gånger inom ett år. Fördelar man kan välja är 2% mer i cashpoints på Lowfare-biljetter, gratis fast track, gratis platsreservationer, gratis bagage.

Reser du mycket så kan du alltså välja flera fördelar som då gäller i ett år från att de väljs.