Bonusprogram Norwegian Reward

Norwegians bonusprogram Reward är ett enkelt och smidigt program för vem som helst. Medlemskapet är helt gratis och gör att du kan börja samla poäng som du använder för att betala eller delbetala resor. Så länge det finns biljetter till salu så kan du alltid boka oavsett hur många poäng du har.

Poängen i programmet heter cashpoints och en cashpoint motsvarar en norsk krona. Giltighetstiden på cashpoints är 2 år + innevarande år. Så tjänar du 100 cashpoints i januari 2024 så gäller dessa till och med december 2026.

När du reser med Norwegian så tjänar du upptill 4 % cashpoints på lowfare-biljetter och upptill 10 % cashpoints på flex-biljetter. Så reser du med Norwegian så bör du absolut gå med i bonusprogrammet. Om du dessutom vill maximera programmet så fortsätt att läs.

Sätt att tjäna poäng på Norwegians bonusprogram

Norwegian Visa

Först och främst så bör du skaffa Norwegians Visa och därmed samla cashpoints den vägen. Vi har utsett kortet till ett av de bästa och du hittar mer information om kortet här.

När du väl har skaffat Norwegian Visa så kommer du att tjäna upptill 0,5 % cashpoints på allt du köper med ditt Visa-kort. Säger vi att du handlar för 5000 kr per månad på ditt kort så tjänar du alltså cashpoints motsvarande 300 kr på ett år. Då kortet dessutom inte har årsavgift så sparar du även runt 300 kr/år (om du säger upp ditt vanliga bankkort som inte längre behövs). Du kan även efter du skaffat kortet välja "cashback" vilket innebär att du helt enkelt får 0,5 % bonus som dras av mot din faktura.

Läs mer här om kortet.

Hotell

Norwegian samarbetar med Rocketmiles. Rocketmiles är en bokningssajt för hotell som specialiserat sig på att ge mycket bonuspoäng tillbaka för hotell man bokar. Så skall du på hotell så bör du leta hotell på Rocketmiles. Första gången så får du 300 cashpoints extra när du bokar.

Bokar du, så får du hela 100-1000 cashpoints per natt i bonus vilket är otroligt bra och poängen delas ut ca 3 dagar efter utcheckning. En liten varning är dock att det ofta är dyrare att boka via Rocketmiles, men jämför gärna för det förekommer ibland att priset är det samma och då är det otroligt prisvärt med tanke på bonusen du får.

Besök Rocketmiles hemsida och sök efter hotell.

Hyrbil

Vill du eller behöver du hyra bil? Då kan du få upptill 10% cashpoints i bonus om du hyr. Cashpointsen får du du normalt dagen efter du hämtat hyrbilen.

Tryck här för att söka hyrbil.

Paketresor

Något som är relativt nytt är att Norwegian numera erbjuder paketresor där du kan köpa flyg och hotell i ett paket. Är man med i Norwegians bonusprogram så är detta rätt förmånligt då du får 2% cashpoints på flygbiljetter och hotell-kostnaden. Ofta får du även rabatt på hotellet när du bokar flyg och hotell samtidigt vilket gör det ännu mer förmånligt och smidigt.

Sök paketresor genom att trycka här.

Flygbussarna

Tyvärr så har möjligheten att tjäna poäng med flygbussarna upphört för Norwegian. Är du även medlem i SAS Eurobonus däremot så kan du tjäna poäng till Eurobonus med flygbussarna.

Sector Alarm

Behöver du ett hemalarm? Då bör du överväga Sector Alarm, du får nämligen hela 1000 cashpoints ifall du skaffar larm. Fördelar med Sector Alarm är att det ingår fri utryckningar samt fri installation. Poängen får du ca 30 dagar efter din första faktura har betalats.

Läs mer här.

Näthandel

Norwegian har tagit fram en länkkatalog till nätbutiker. Om du går via denna så får du cashpoints på köp du gör. Tänk dock på att det tar upptill 90 dagar innan du får cashpointsen. Bland annat finns butiker som Lekmer.se, Yves rocher, Adlibris, Boozt, zalando, Apple Store, Nelly.com och Cdon.com med. Andelen cashpoints som du får varierar.

Läs mer här och se hur många cashpoints du kan tjäna.

Status hos Norwegian

Hos Norwegian så har man inga statusnivåer som ger fasta fördelar. Istället har man rewards som innebär att man får välja en fördel som gäller i ett år när man har rest 6 gånger inom ett år. Fördelar man kan välja är 2% mer i cashpoints på Lowfare-biljetter, gratis fast track, gratis platsreservationer, gratis bagage.

Reser du mycket så kan du alltså välja flera fördelar som då gäller i ett år från att de väljs.

Korta frågor och svar om Norwegians bonusprogram

Är Norwegians Rewards ett bra bonusprogram?

Ja det tycker vi! Det är ett enkelt program där poängen alltid kan användas oavsett hur många eller lite man råkar ha. Dessutom har poängen ett bestämt värde, 1 Cashpoint är 1 Norsk krona vilket gör att det är enkelt att förstå värdet.

Hur skaffar man Norwegian Visa?

Det är väldigt enkelt under förutsättning att du har en fast inkomst och fyllt 23 år, då är det bara att ansöka här.

Kan man tjäna cashpoints på hotellvistelser med Rocketmiles?

Ja, det kan du och det är väldigt enkelt. För att göra det så besöker du Rocketmiles hemsida och söker upp ett hotell och bokar därefter. Cashpointsen får du normalt några veckor efter att du bott på hotellet.

Kan man tjäna poäng på hyrbilar med Norwegian?

Ja, men det bygger på att du bokar via deras hyrbils sida. Genom att boka via den så kan du tjäna upptill hela 10 % av beloppet i cashpoints.

Vilket är bästa sättet att tjäna cashpoints?

Läs igenom våra förslag på sidan så får du en bra start, framför allt så är det viktigaste enligt oss att ha ett Norwegian Visa samt att komma ihåg att handla via Norwegians Reward e-shop där man kan dra in mycket poäng.